ACTUALITAT|

  • Juan Ramón Adsuara: “Ni la DANA ha pogut enfosquir les festes d’Alfafar”.
  • Les festes d’Alfafar compten amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics i edats.

Alfafar, 11/09/2023

Dues carreres nocturnes i un tribut a El Canto del Loco en la nit del dissabte, i el Trasllat de la Mare de Déu del Do el diumenge 17 de setembre van marcar la fi dels 10 dies de Festes Patronals d’Alfafar, en les quals van participar veïns i visitants de totes les edats.

“Malgrat que la DANA va entelar alguns dels actes programats per al primer cap de setmana, les nostres Festes Patronals han sigut un èxit gràcies a la participació de totes les veïnes i veïns. Ni el temporal ha pogut enfosquir aquests dies de festa i diversió”, va afirmar l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, que a més va destacar l’ambient festiu i animat dels carrers del municipi durant tota la setmana.

Les festes d’Alfafar van comptar amb una gran varietat d’actes i activitats orientades a tots els públics de qualsevol edat, “amb l’objectiu que tot el poble i qui vinga a visitar-nos puga gaudir en família de la cultura, la tradició, l’esport i la diversió”, va apuntar el regidor de festes Carles Muñoz.

Cultura i esport

El consistori i les associacions del poble van organitzar activitats com l’I Torneig Internacional d’Escacs Memorial Miguel Martínez, I Torneig Pilota Valenciana d’Alfafar i les carreres nocturnes IX Volta a peu 5K i X Grans Fons Nocturn d’Alfafar que van posar la nota esportiva a aquests 10 dies de festa.

D’altra banda, la música va arribar de la mà de les Orquestres Panorama i Montecarlo, Gisela, els musicals “El Rey León” i “We Love Queen” i el tribut a El Canto del Loco de Dlocos.

El Gran espectacle de focs artificials i la Mascletá nocturna i les cerimònies religioses en honor a la Mare de Déu del Do van completar un programa per a tots els públics. “Un any més, totes i tots els alfafarenses han viscut aquestes festes tan esperades amb un gran sentiment d’unió i germanor i gràcies a ells podem dir que han sigut un èxit”, va afirmar Adsuara.

El municipi tanca unes festes marcades per l’alta participació del veïnat i per no tindre incidències importants. “Continuarem treballant per oferir a Alfafar unes festes per a totes les persones, en les quals tothom, tinga l’edat que tinga i siguen quals siguen els seus gustos, puga gaudir d’una de les millors setmanes de l’any”, va apuntar Carles Muñoz.

Divendres que ve 15 de setembre se celebrarà un Concert de Música Catòlica a les 21.30 h. El 16 a les 20.30 h tindrà lloc Festa de la Font que va ser posposada per les pluges i el 17 de setembre la Missa del Lledoner i el trasllat.

Alfafar acomiada unes festes marcades per l’alta participació de les seues veïnes i veïns que s’han bolcat en tot moment a fer les Festes Patronals de 2023 uns dies de desconnexió i diversió per a totes i per a tots.

Comments are closed.

Close Search Window