ACTUALITAT|

  • El consistori ha signat un nou contracte per a realitzar el Servei d’Atenció Domiciliària municipal que millora els serveis que es presten.
  • El nou acord per a dos anys compta amb una inversió d’un milió d’euros i inclou serveis de bugaderia, perruqueria, podologia, fisioteràpia o ajudes en la llar, entre altres.
  • L’ajuda domiciliària dona suport a persones dependents en tasques domèstiques com poden ser la compra i preparació d’aliments, la neteja domèstica, el suport en neteja i higiene personal o l’acompanyament en activitats d’oci.

Alfafar, 30/01/2023

L’Ajuntament d’Alfafar millora i augmenta les prestacions del Servei d’Atenció Domiciliària Municipal amb la signatura del nou contracte per a dos anys. El consistori invertirà un milió d’euros en este important servei que dona suport a persones dependents en els seus domicilis.

Amb este nou acord, l’atenció domiciliària municipal amplia els serveis prestats, segons les necessitats detectades, i inclou actuacions com a perruqueria, fisioteràpia, podologia, llavat de roba fora de l’habitatge, reparacions domèstiques bàsiques, desinfecció i desinsectació en habitatges i diverses ajudes tècniques, com poden ser cadires de rodes, grues elevadores o rentacaps, entre altres.

El Servei d’Atenció Domiciliària dona suport a persones dependents amb actuacions de caràcter domèstic, com poden ser la compra i preparació d’aliments, la rentada o organització de la roba, o el manteniment de l’habitatge, com a neteja i xicotetes reparacions.

A més, el servei municipal també es presta suport amb actuacions de caràcter personal, com poden ser la planificació i ajuda en neteja i higiene personal, el control i ajuda en l’alimentació, el suport per a la mobilitat i canvis posturals i, com a cures especials, control d’administració de tractaments mèdics, activitats d’oci o acompanyament dins i fora del domicili. Estes accions reforcen el compromís de l’Ajuntament d’Alfafar amb les persones, especialment amb les més vulnerables, reforçant les cures i buscant la millor qualitat de vida possible per a tota la ciutadania.

Comments are closed.

Close Search Window