ACTUALITAT|

  • El calendari de 2023 establix un tractament mensual de desratització, desinsectació i desinfecció en la xarxa de clavegueram i àrea urbana.
  • A més, es realitzen tractaments específics en parcs i jardins cada dos mesos, i una actuació concreta contra el mosquit tigre mensual des de març fins a novembre, els mesos de proliferació.
  • La planificació anual també inclou els tractaments en contenidors soterrats, l’actuació en edificis municipals i la realització de treballs de reforç quan la situació ho requerisca.

Alfafar, 23/01/2023

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Sanitat, ha començat amb les actuacions de 2023 per al tractament de prevenció i control de plagues en el municipi.

L’empresa responsable ja ha realitzat els primers tractaments de desratització, desinsectació i desinfecció en la xarxa de clavegueram i àrea urbana, els quals es realitzen una vegada al mes durant tot l’any.

Al costat d’estes actuacions, també es realitzen tractaments específics en parcs i jardins cada dos mesos. A això se sumen els tractaments contra el mosquit tigre, que es realitzen amb periodicitat mensual des de març fins a novembre, els mesos de proliferació.

El calendari de planificació anual d’actuació també contempla els tractaments que s’efectuen en contenidors soterrats, les sis actuacions anuals en edificis municipals i la realització de treballs de reforç quan la situació ho requerisca. A causa de la zona en la qual es troba Alfafar, el municipi és especialment sensible a les plagues per la seua proximitat amb el Parc Natural de l’Albufera. Per això, l’Ajuntament d’Alfafar treballa per a prevenir l’aparició de plagues com el mosquit tigre, les rates o les paneroles amb un pla de prevenció que s’executa al llarg de tot l’any.

Comments are closed.

Close Search Window