ACTUALITAT|

  • La programació nadalenca aglutina en el Centre Cultural de l’Alqueria un número rècord de visitants.
  • L’exposició de Playmobil acumula més de 2.000 de les visites i continua oberta fins al 29 de gener.

Alfafar, 13/01/2023

L’Ajuntament d’Alfafar ha registrat més de 3.000 visites en el nou Centre Cultural l’Alqueria durant este període nadalenc gràcies a l’agenda cultural i l’exposició de Playmobil.

L’Alqueria del Pi ha sigut la seu de múltiples activitats infantils, com a contacontes, concerts o la visita dels patges reals, i ha acostat a més de 1.000 assistents. A més, la sala de l’Andana oferix una experiència única amb l’exposició de Playmobil, que continuarà oberta fins al pròxim 29 de gener i ja ha registrat més de 2.000 visites.

Les regidories de Cultura, Joventut i Igualtat han desenvolupat un treball conjunt per a l’organització d’una variada programació nadalenca que ha inclòs espectacles de música, tallers, cercaviles, jocs i nombroses activitats infantils, entre altres, que s’han donat cita en les diferents places del municipi i en la mateixa alqueria.

L’exposició, que inaugurava l’agenda nadalenca el dia 9 de desembre, és una de les majors col·leccions de figures de Playmobil amb temàtica medieval, època triada enguany per a l’exposició en l’Alqueria. En els seus 76 m² s’inclouen escenes diverses, i ha comptat amb un concurs perquè xiquets i xiquetes pogueren guanyar sets de Playmobil en trobar els ninots ocults.

L’exposició, i les instal·lacions del Centre Cultural l’Alqueria d’accés lliure, es poden visitar de dimarts a dissabte, de 9.15 a 13.15 i de 16.00 a 19.00 hores, i els diumenges de 9.15 a 13.15 hores. A més, els diumenges es pot accedir a la visita guiada que es realitza a les 12.00 hores per a poder conéixer l’arquitectura i la història de l’edifici, amb accés lliure fins a completar aforament.

L’Ajuntament d’Alfafar continua treballant per a oferir a la ciutadania una àmplia oferta cultural i d’oci que òmpliga els espais públics del municipi, com les places o el nou Centre Cultural l’Alqueria.

Comments are closed.

Close Search Window