ACTUALIDAD, noti_actividades, Noticias, Sin categorizar|

Alfafar, 30/09/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su área de Bienestar Social, ha puesto en marcha, otro año más el programa Aulas Colabora en los centros escolares CEIP Orba, CEIP La Fila y el IES 25 d’Abril.

El proyecto, que se inició en 2014 convirtiéndose en pionero, es un programa de intervención socioeducativa que se desarrolla como un plan de apoyo a todos los estudiantes del municipio menores de 16 años.

El trabajo de las y los docentes en este programa consiste en aportar motivación para que los niños y niñas sigan apostando por ellos y ellas mismas. De esta forma, se consigue crear igualdad de oportunidades entre todos los y las menores de Alfafar. Enseñándoles a crear unos hábitos y rutinas diarias para mejorar su rendimiento escolar y de habilidades sociales, objetivos que poco a poco van viendo su evolución positiva en los resultados académicos.

Asimismo, las Aulas Colabora persiguen la normalización educativa de las y los menores, proporcionándoles los instrumentos necesarios para desarrollarse plenamente en aquellos aspectos que van a facilitar su inclusión académica y social.

El proyecto se lleva a cabo durante todo el año lectivo, todos los días, de 17:30h a 19:30h y durante los meses de julio y agosto se convierte en Estiu Lúdic con la apertura de comedores escolares y con actividades lúdicas y educativas.

Alfafar, 30/09/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Benestar Social, ha posat en marxa, un altre any més el programa Aules Col·labora en els centres escolars CEIP Orba, CEIP La Fila i l’IES 25 d’Abril.

El projecte, que es va iniciar en 2014 convertint-se en pioner, és un programa d’intervenció socioeducativa que es desenvolupa com un pla de suport a tots els estudiants del municipi menors de 16 anys.

El treball de les i els docents en aquest programa consisteix a aportar motivació perquè els xiquets i xiquetes continuen apostant per ells i elles mateixes. D’aquesta forma, s’aconsegueix crear igualtat d’oportunitats entre tots els i les menors d’Alfafar. Ensenyant-los a crear uns hàbits i rutines diàries per a millorar el seu rendiment escolar i d’habilitats socials, objectius que a poc a poc van veient la seua evolució positiva en els resultats acadèmics.

Així mateix, les Aules Col·labora persegueixen la normalització educativa de les i els menors, proporcionant-los els instruments necessaris per a desenvolupar-se plenament en aquells aspectes que facilitaran la seua inclusió acadèmica i social.

El projecte es duu a terme durant tot l’any lectiu, tots els dies, de 17:30h a 19:30h i durant els mesos de juliol i agost es converteix en Estiu Lúdic amb l’obertura de menjadors escolars i amb activitats lúdiques i educatives.

Comments are closed.

Close Search Window