ACTUALIDAD, noti_actividades, noti_proyectos|

Alfafar, 14/08/2019

El área de Bienestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar ha impulsado un verano más el programa “Estiu Lúdic”, una escuela de verano en los CEIP La Fila y Orba para menores de entre 3 y 14 años empadronados en Alfafar, y con los que se realiza algún tipo de intervención desde el departamento de Servicios Sociales del consistorio.

Un total de 90 niños y niñas participan durante los meses de julio y agosto en este proyecto con el que l’Ajuntament pretende potenciar la igualdad de oportunidades y ofrecer a los niños y niñas de las familias más vulnerables del municipio un espacio de ocio y diversión durante los meses de verano.

Además de actividades educativas, juegos populares, talleres de manualidades y artísticos, proyección de películas y las salidas previstas a la playa de Pinedo y a la piscina del Vedat en Torrent, Estiu Lúdic ofrece un almuerzo y una comida diaria con la que se pretende garantizar las necesidades mínimas de alimentación de los y las menores más vulnerables de la localidad.

Con esta nueva edición del Estiu Lúdic, l’Ajuntament d’Alfafar sigue apostando por un proyecto de igualdad de oportunidades que nació como comedor social y que se ha desarrollado a lo largo de sus ediciones ampliando la oferta para las familias y convirtiéndose en una iniciativa sólida para que las y los menores disfruten del período vacacional independientemente de sus circunstancias familiares.

Alfafar, 14/08/2019

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar ha impulsat un estiu més el programa “Estiu Lúdic”, una escola d’estiu en els CEIP La Fila i Orba per a menors de 3 i 14 anys empadronats a Alfafar, i amb els quals es realitza algun tipus d’intervenció des del departament de Serveis Socials del consistori. 


Un total de 90 xiquets i xiquetes participen durant els mesos de juliol i agost en aquest projecte amb el qual l’Ajuntament pretén potenciar la igualtat d’oportunitats i oferir als xiquets i xiquetes de les famílies més vulnerables del municipi un espai d’oci i diversió durant els mesos d’estiu. 


A més d’activitats educatives, jocs populars, tallers de manualitats i artístics, projecció de pel·lícules i les eixides previstes a la platja de Pinedo i a la piscina del Vedat a Torrent, Estiu Lúdic ofereix un esmorzar i un menjar diari amb la qual es pretén garantir les necessitats mínimes d’alimentació dels i les menors més vulnerables de la localitat.


Amb aquesta nova edició del Estiu Lúdic, l’Ajuntament d’Alfafar continua apostant per un projecte d’igualtat d’oportunitats que va nàixer com a menjador social i que s’ha desenvolupat al llarg de les seues edicions ampliant l’oferta per a les famílies i convertint-se en una iniciativa sòlida perquè les i els menors gaudisquen del període vacacional independentment de les seues circumstàncies familiars.

Comments are closed.

Close Search Window