ACTUALIDAD, noti_mejoras|

La nueva pista multideportiva situada en la Plaza Cortes Valencianas del Barrio de San Jorge está abierta desde principios de semana tras garantizarse el cumplimiento de las características y condiciones en materia de seguridad acordadas en el contrato.

Con la pista multideportiva ya operativa, l’Ajuntament d’Alfafar da respuesta a una demanda de la comunidad de vecinas y vecinos del Barrio de San Jorge de que las y los más pequeños pudieran disponer de un espacio donde practicar deportes de balón reglamentario sin tener que desplazarse del barrio y sin poner en riesgo al resto de usuarios e usuarias de la plaza.

En el mes de octubre, l’Ajuntament tomó medidas legales contra la empresa que había obtenido la licitación de la obra, y que a su vez había contratado la cimentación y la compra de la pista a terceras empresas, provocando el incumplimiento de los plazos previstos para su instalación.

Desde entonces, l’Ajuntament d’Alfafar ha hecho todo lo que ha estado a su alcance para lograr que toda la ciudadanía del Barrio de San Jorge pueda disfrutar del nuevo espacio multideportivo con la mínima demora posible pero siempre anteponiendo y velando por el cumplimiento de las garantías en materia de seguridad y calidad.

DSC_1134

La nova pista multiesportiva situada en la Plaça Corts Valencianes del Barri de Sant Jordi està oberta des de principis de setmana després de garantir-se el compliment de les característiques i condicions en matèria de seguretat acordades en el contracte.
 
Amb la pista multiesportiva ja operativa, l’Ajuntament d’Alfafar dóna resposta a una demanda de la comunitat de veïnes i veïns del Barri de Sant Jordi que les i els més xicotets pogueren disposar d’un espai on practicar esports de pilota reglamentària sense haver de desplaçar-se del barri i sense posar en risc a la resta d’usuaris e usuàries de la plaça.
 
El mes d’octubre, l’Ajuntament va prendre mesures legals contra l’empresa que havia obtingut la licitació de l’obra, i que al seu torn havia contractat la fonamentació i la compra de la pista a terceres empreses, provocant l’incompliment dels terminis previstos per a la seua instal·lació.
 
Des de llavors, l’Ajuntament d’Alfafar ha fet tot el que ha estat al seu abast per a aconseguir que tota la ciutadania del Barri de Sant Jordi puga gaudir del nou espai multiesportiu amb la mínima demora possible però sempre anteposant i vetlant pel compliment de les garanties en matèria de seguretat i qualitat.
 

Comments are closed.

Close Search Window