ACTUALIDAD, noti_actividades, noti_vecinos|

Alfafar celebra con éxito el Día Internacional del Jazz

  • Este evento musical se ha convertido en una cita destacada para el municipio.
  • Los niños y niñas de Sedajazz Kids Band fueron los encargados de inaugurar la tarde de música.
Alfafar 03/05/2017:
Por quinto año consecutivo, la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar se llenó de música para conmemorar el Día Internacional del Jazz.
Cientos de vecinos y vecinas del municipio no quisieron perderse la cita y acudieron a la plaza para disfrutar del jazz en directo gracias a las actuaciones de los diferentes grupos musicales participantes.
Los niños y niñas de Sedajazz Kids Band fueron los encargados de inaugurar la tarde de música, tras ellos, diferentes grupos y músicos homenajearon el jazz con actuaciones en directo durante toda la tarde y entrada la noche. Todas las personas que asistieron pudieron disfrutar de un programa que incluía Combos de Swing, Latin, Salsa, Funk, Dixie… con Kids Band, Happy Band y Young Band más Jam Session. El punto y final a este homenaje lo pusieron la Big Band del Taller Sedajazz acompañados de la inconfundible voz de Viktorija Pilatovic y dirigidos por el prestigioso saxofonista y compositor Jesús Santandreu.
Alfafar Día Internacional Jazz

Alfafar celebra amb èxit el Dia Internacional del Jazz.

  • Aquest esdeveniment musical s’ha convertit en una cita destacada per al municipi.
  • Els xiquets i xiquetes de Sedajazz Kids Band van ser els encarregats d’inaugurar la vesprada de música.
Alfafar 03/05/2017:
Per quint any consecutiu, la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar es va omplir de música per a commemorar el Dia Internacional del Jazz.
Centenars de veïns i veïnes del municipi no van voler perdre’s la cita i van acudir a la plaça per a disfrutar del jazz en directe gràcies a les actuacions dels diferents grups musicals participants.
Els xiquets i xiquetes de Sedajazz Kids Band van ser els encarregats d’inaugurar la vesprada de música, després d’ells, diferents grups i músics van homenatjar el jazz amb actuacions en directe durant tota la vesprada i entrada la nit. Totes les persones que van assistir van poder disfrutar d’un programa que incloïa Guerxos de Swing, Llatí, Salsa, Funk, Dixie… amb Kids Band, Happy Band i Young Band més Jam Session. El punt final a este homenatge ho van posar la Big Band del Taller Sedajazz acompanyats de la inconfusible veu de Viktorija Pilatovic i dirigits pel prestigiós saxofonista i compositor Jesús Santandreu.

Comments are closed.

Close Search Window