ACTUALIDAD, noti_actividades, noti_vecinos|

L’Espai d’Igualtat d’Alfafar expone “Córrer amb nom de dones”

  • La exposición estará en l’Espai d’Igualtat hasta el próximo 28 de abril.
  • Habla de la vivencia de diferentes mujeres en el mundo del atletismo y de cómo son capaces de conciliarlo con su vida familiar.
Alfafar 25/04/2017:
L’Espai d’Igualtat d’Alfafar acoge hasta el próximo viernes 28 de abril la exposición “Córrer amb nom de dones” de la fotógrafa y runner Laura Martínez.
Esta exposición es la fusión de tres pasiones: fotografía, atletismo y feminismo. Una exposición cuyo objetivo es reivindicar el espacio de las mujeres en el mundo del atletismo y visibilizar a las corredoras a través de la fotografía, además de fomentar la participación femenina en la práctica de actividades físico-deportivas en el municipio y promover el cambio.
Se quiere concienciar a los vecinos y vecinas de Alfafar del papel de la mujer en el deporte y animarles a practicar deporte, demostrándoles en esta exposición que es posible ser madre de familia y deportista. A través de las fotos se muestran valores muy importantes relacionados con el deporte: la unión, la amistad, el sacrificio o la fuerza.
“Córrer amb nom de dones”, habla de la vivencia de diferentes mujeres en el mundo del atletismo y de cómo son capaces de conciliar su vida familiar y laboral con los entrenamientos y competiciones. El horario para visitar esta exposición es de lunes a viernes de 9.00 a 14.00 en l’Espai d’Igualtat d’Alfafar, situado en la calle del Sol.
Corporación Municipal en la Exposición

L’Espai d’Igualtat d’Alfafar exposa “Córrer amb nom de dones”.

  • L’exposició estarà en l’Espai d’Igualtat fins al pròxim 28 d’abril.
  • Parla de la vivència de diferents dones en el món de l’atletisme i de com són capaços de conciliar-ho amb la seua vida familiar.
Alfafar 25/04/2017:
L’Espai d’Igualtat d’Alfafar acull fins a divendres que ve 28 d’abril l’exposició “Córrer amb nom de dones” de la fotògrafa i runner Laura Martínez.
Aquesta exposició és la fusió de tres passions: fotografia, atletisme i feminisme. Una exposició que té com objectiu reivindicar l’espai de les dones en el món de l’atletisme i visibilizar a les corredores a través de la fotografia, a més de fomentar la participació femenina en la pràctica d’activitats físic-esportives en el municipi i promoure el canvi.
Es vol conscienciar als veïns i veïnes d’Alfafar del paper de la dona en l’esport i animar-los a practicar esport, demostrant-los en aquesta exposició que és possible ser mare de família i esportista. A través de les fotos es mostren valors molt importants relacionats amb l’esport: la unió, l’amistat, el sacrifici o la força.
“Córrer amb nom de dones”, parla de la vivència de diferents dones en el món de l’atletisme i de com són capaços de conciliar la seua vida familiar i laboral amb els entrenaments i competicions. L’horari per a visitar aquesta exposició és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 en l’Espai d’Igualtat d’Alfafar, situat en el carrer del Sol.

Comments are closed.

Close Search Window