ACTUALIDAD, noti_actividades, noti_vecinos|

La casa Castellano Manchega de Alfafar ha celebrado su semana cultural.
Alfafar, 14/11/2016:
La Casa Castellano Manchega de Alfafar ha celebrado, como cada año, su semana cultural. Una vez más han puesto en valor sus raíces y han compartido unos días llenos de cultura y tradiciones. Juntos han compartido comidas típicas de la zona y han recordado el amor y pasión que sienten hacia sus pueblos de origen. Durante las semana se realizaron actividades en la sede de la asociación que comparten en Alfafar. El día grande de su fiesta, se celebró una Eucaristía de Acción de Gracias con la colaboración de la rondalla Aires Manchegos de Quart de Poblet, que amenizó con sus cantos la misa. Posteriormente en el salón de actos del Centre Municipal de Majors se pudo disfrutar de una exhibición de cantos y bailes típicos de Castilla La Mancha. Para finalizar la semana se celebró una comida de hermandad en la misma sede de la asociación, donde se pudo disfrutar del plato típico, el gazpacho, de esta región española.
castellano-manchegos
La casa Castellà Manxega d’Alfafar ha celebrat la seua setmana cultural.
Alfafar, 14/11/2016:
La Casa Castellà Manxega d’Alfafar ha celebrat, com cada any, la seua setmana cultural. Una vegada més han posat en valor les seues arrels i han compartit uns dies plens de cultura i tradicions. Junts han compartit menjars típics de la zona i han recordat l’amor i passió que senten cap als seus pobles d’origen. Durant les setmana es van realitzar activitats en la seu de l’associació que comparteixen a Alfafar. El dia gran de la seua festa, es va celebrar una Eucaristia d’Acció de Gràcies amb la col·laboració de la rondalla Aires Manchegos de Quart de Poblet, que va amenitzar amb els seus cants la missa. Posteriorment en el saló d’actes del Centre Municipal de Majors es va poder gaudir d’una exhibició de cants i balls típics de Castella La Manxa. Per a finalitzar la setmana es va celebrar un dinar de germanor en la mateixa seu de l’associació, on es va poder gaudir del plat típic, el gaspatxo, d’aquesta regió espanyola.
Close Search Window