L’alumne de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura, de la Universitat Politècnica de València, Rodrigo Oliver Soriano, ha realitzat les seues pràctiques remunerades en l’Oficina de Patrimoni Cultural d’este Ajuntament. Esta modalitat de pràctiques en empresa està gestionada pel Servici Integral d’Ocupació de la UPV i finançada amb fons de la Diputació Provincial de València.
El seu treball ha sigut molt meritori i ha consistit a localitzar, identificar, documentar i inventariar les distintes construccions agrícoles de la Marjal d’Alfafar. A més ha digitalitzat documentació i textos bibliogràfics de rellevància, ha gestionat material i elements per a la promoció del patrimoni arquitectònic, ha dissenyat la imatge corporativa de l’Oficina i ha confeccionat una interessant maqueta-retallable que servirà de base per a reproduir en format digital l’Alqueria del Pi, dins del pla de promoció del patrimoni “L’arquitectura d’Alfafar en el paper”, que s’implementarà l’any que ve. La seua activitat ha sigut tutoritzada per Juan Carlos Navarro Fajardo, responsable de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament, i per Miguel Ángel Carrión Carmona, professor de la UPV.
IDENTIFICAR E INVENTARIAR LAS CONSTRUCCIONES AGRÍCOLAS DEL MARJAL DE ALFAFAR
El alumno de la Escuela Técnica Superior de Arquitectura, de la Universitat Politécnica de Valencia, Rodrigo Oliver Soriano, ha realizado sus prácticas remuneradas en la Oficina de Patrimonio Cultural de este Ayuntamiento. Esta modalidad de prácticas en empresa está gestionada por el Servicio Integral de Empleo de la UPV y financiada con fondos de la Diputación Provincial de Valencia.
Su trabajo ha sido muy meritorio y ha consistido en localizar, identificar, documentar e inventariar las distintas construcciones agrícolas del Marjal de Alfafar. Además ha digitalizado documentación y textos bibliográficos de relevancia, ha gestionado material y elementos para la promoción del patrimonio arquitectónico, ha diseñado la imagen corporativa de la Oficina y ha confeccionado una interesante maqueta-recortable que servirá de base para reproducir en formato digital la Alquería del Pi, dentro del plan de promoción del patrimonio “La arquitectura de Alfafar en el papel”, que se implementará el próximo año. Su actividad ha sido tutorizada por Juan Carlos Navarro Fajardo, responsable de Patrimonio Cultural del Ayuntamiento, y por Miguel Ángel Carrión Carmona, profesor de la UPV.